Στο τμήμα επικοινωνίας γάμων & δεξιώσεων του studio 7, η Μαρία, η Ντόλυ, η Νατάσσα, η Νεφέλη και η Λένια, θα σας προτείνουν ιδέες διακόσμησης που ακολουθούν τις νέες τάσεις της μόδας, για εσάς που επιθυμείτε ένα πιο μοντέρνο και minimal αποτέλεσμα. Για εσάς που σας αρέσει το πιο ρομαντικό ύφος θα σας παρουσιάσουμε προτάσεις κλασσικές και με vintage αισθητική.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε μαζί ένα ραντεβού που θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας.

Η διαδικασία του ραντεβού μας έχει ως εξής:

Προηγείται μια γενική συζήτηση που θα μας βοηθήσει να καταλήξουμε στο γενικό concept της εκδήλωσης, καθώς και στην προσέγγιση του budget που επιθυμείτε να διαθέσετε.

Σας κάνουμε μια παρουσίαση με ηλεκτρονικά μέσα όλου του στολισμού που θα χρειαστείτε όπως π.χ οι λαμπάδες, οι επιτραπέζιες συνθέσεις, η νυφική σας ανθοδέσμη, το τραπέζι ευχών και όλα οσα είναι απαραίτητα για μια ολοκληρωμένη εικόνα, ταυτόχρονα όμως, μπορείτε να δείτε και τα διάφορα αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν στην εκδήλωση σας.

Μετά την συνάντηση αυτή, κλείνουμε ένα ραντεβού, όπου πλέον έχοντας καταλήξει στην εικόνα που θέλουμε, σας παρέχουμε μια ζωντανή παρουσίαση των επιτραπέζιων συνθέσεων και εάν χρειαστεί τις τροποποιούμε μαζί με το δημιουργικό τμήμα μας.

Σε συνέχεια των ραντεβού μας, σας αποστέλλουμε την αναλυτική οικονομική προσφορά με βάσει αυτά που συμφωνήσαμε και αναμένουμε από εσάς το κλείσιμο της συμφωνίας.

Έως την ημέρα του γάμου σας βρισκόμαστε σε συχνή επικοινωνία μαζί σας ώστε να ρυθμίσουμε και την πιο μικρή λεπτομέρεια.


Ειλικρινά!! μοιραζόμαστε την χαρά μαζί σας για ένα ωραίο αποτέλεσμα!


Tο τμήμα επικοινωνίας γάμων & δεξιώσεων του Studio 7